Totul s-ar fi intamplat recent, potrivit miresei, cea care a povestit detalii despre acest incident, intr-un grup pe Facebook. Aceasta s-a plans ca, Irina Negara nu le-ar fi pregatit tortul pe care cuplul l-ar fi solicitat cu 6 luni inainte de marele eveniment.

 

Asa trebuia sa arate tortul mirilor

 

 

 

 

 

 

Acesta este tortul pe care l-au primit

 

 

 

Si pentru ca tortul final nu a coincis cu cel comandat initial, mirii au sunat-o imediat pe Irina Negara sa-i ceara explicatii. Sotia lui Adrian Ursu s-ar fi oferit sa le adauge decor, insa cuplul a insistat pentru tortul dorit initial.

 

Potrivit miresei, discutia s-ar fi transformat intr-o cearta cu replici licentioase, iar la final acestia au renuntat la tort. Mai jos poti citi toata istoria femeii. Totodata, perfecte.md a solicitat reactia Irinei Negara, care deocamdata nu a oferit nicio explicatie.

 

 

"Nunta fara torta de la Irina Negara si cu un p****** la clienti !" Cu multe luni inainte de nunta noastra ce a avut loc pe 6 septembrie 2017, eu am avut grija sa comand torta la deja vestita Irina Negara. Designul si umplutura am confirmat personal cu doamna in cauza, pentru ca sa ma asigur ca torta va fi asa cum mi-o doresc si in acelasi moment sa se combine cu restul decorului. In ziua nuntii, torta a fost livrata cu 2 ore mai tirziu si arata absolut diferit de ceea ce vroiam noi! In prima poza se vede designul pe care l-am vrut si le care l-a confirmat doamna Negara ca il face si in a doua poza se vede torta care am primit-o noi pe 6 septembrie ! Contactata de noi doamna Irina as spus: "Daca va este atat de principial eu vin si va adaug aur". Adica cum, si normal ca daca confirmi un design anume il vreai pe ala, logic nu?! Cel mai interesant a fost cind ea a ajuns si a inceput sa adauge "folie aurie" pe torta. La intrebarile mele de ce torta e diferita de ceea ce am comandat noi, ea a spus ca nu este o patiserie si designurile le face asa "cum vrea ea". Cuvint in cuvint: "Eu am considerat ca asa design se va combina mai bine la nunta voastra". Ma scuzati, cine esti tu ca sa decizi pentru noi ce torta dorim. Mai ales ca nu sunt deloc eftine creatiile ei! Atunci cind sotul totusi incerca sa inteleaga de ce asa ceva s-a primit, doamna Irina Negara a strigat, cuvint in cuvint : "Da dute-n pizdamasii" si a inceput sa-si stringa toate florile etc. A urmat fraza " Eu torta nu v-o dau, va duceti sunt multe magazine si va cumparati ce vreti". Femeia asta nici macar pe o secunda nu s-a gindit ca se cearta din cauza nedreptatii sale cu MIRELE SI MIREASA care trebuie sa distreze, sa fie alaturi de oaspeti, da nu sa discute cu un om arogant si prost educat! NICIODATA din gura ei nu a iesit un cuvint de scuze, NICIODATA nu si-a acceptat ea greseala. Totusi la rugamintele administratoarei localului, doamna Negara a terminat torta, nici macar aproape de ceea ce e pe poza. CULMEA: Costul initial al tortei era de 3,600 lei si atunci cind a intrebat sotul cit trebuie noi sa platim ea ne zice, 4,000 lei! Dialogul:
-Sotul: Dar de ce noi trebuie sa platim pentru greseala dvs, pentru timpul nostru rapit din petrecere, pentru emotii negative? 
-Irina: Ca eu asa vreau! 
-Sotul: Ti-ai luat torta si ai plecat! 
Sa va zic drept ea a crezut ca sotul glumeste 
Si-a luat podoaba de 4000 lei si s-a dus! 
Noi am ramas fara torta la nunta, nu am putut s-o gustam, s-o filmam, sa savuram, dar in schimb nu ne-am calcat demnitatea. Eu tot ma tin, dar vreau sa zic ca asta-s niste "businessmani" care nici nu au dreptul sa fie popularizati, valorificati si luati in seama. A dat gust de bani, faima si followers si isi permite sa trimita clientul in pizd****ii! Departe nu ai sa ajungi Irina, ca Moldova e tare mica, da Chisinaul inca si mai mic. Din propria experienta va sugerez viitoare mirese sa va legati doar cu firme trecute prin timp si experienta!"",
a scris femeia in grupul de pe Facebook.

Perfecte