La inceput, personajele principale din serial, surorile Halliwell, au fost interpretate de Shannen Doherty, Alyssa Milano si Holly Marie Combs, dar, cum Shannen (pe care o stiti din rolul Brenda din "Beverly Hills 90210") si-a creat o reputatie din a crea tensiune pe platoul de filmare, a parasit distributia in 2001, la finalul sezonului 3.

 

 

 

Locul ei a fost luat de Rose McGowan, care a interpretat personajul Paige Matthews. Dupa "Charmed", Rose a mai aparut in roluri episodice in cateva seriale ("Nip/Tuck", "Law & Order", "Once Upon A Time"), dar s-a concentrat mai mult pe filme. Dupa o relatie foarte mediatizata de 3 ani si jumatate cu starul rock Marilyn Manson, Rose a fost logodita cu regizorul Robert Rodriguez.

 

 

 

 

 

Schimbarile aparute in viata ei nu s-au manifestat doar la nivel profesional, ci si personal, vedeta facand schimbari de look evidente, ba chiar operatii estetice recunoscute.

Rose a confirmat ca in 2007 a suferit un accident de masina, in timpul caruia ochearii de vedere i s-au spart, lasand in urma o cicatrice inestetica. "Nu am realizat ca sunt ranita pana nu mi-am dus mana la fata si n-am simtit pielea taiata", a povestit ea intr-un interviu.

Asa ca vedeta a ales sa-si faca o operatie estetica de corectare, pentru a-si redobandi look-ul sexy dinainte. Cu toate acestea, exista voci care o acuza pe McGowan ca a devenit dependenta de interventiile plastice si ca si-a facut mult mai multe decat recunoaste.

La 41 de ani, vedeta este complet schimbata si aproape de nerecunoscut, asa cum vei vedea in imaginile de mai jos:

 

 

 

 

 

perfecte.ro