Rose McGowan este o femeie curajoasa. Actrita a schimbat istoria Hollywood-ului anul trecut, in momentul in care a dezvaluit ca a fost violata de Harvey Weinstein la Festivalul de Film de la Sundance din 1997. Ulterior, zeci de actrite celebre au iesit la inaintare dezvaluind ca au fost agresate sexual de Harvey, fapt ce l-a determinat pe mogul sa caute „ajutor” intr-o clinica de reabilitare si sa dispara din ochiul public.


 

 

Curajul lui Rose McGowan de a iesi la inaintare cu acuzatia de viol impotriva unuia dintre cei mai puternici oameni din industria cinematografiei a declansat o adevarata miscare mondiala de lupta impotriva numeroaselor cazuri de agresiune sexuala, iar hashtagul #meetoo nu mai are nevoie de nicio explicatie.

 

 

 

Rose a acceptat intre timp sa fie vedeta unui reality-show la E!Entertainment ce se va numi „Citizen Rose”, iar actrita a aparut ieri la un eveniment din Los Angeles pentru a-si promova noul reality-show si nu s-a ferit sa dea detalii despre tot calvarul prin care trece dupa ce a inceput lupta impotriva lui Harvey Weinstein.

 

 

 

„Sunt nevoita acum sa-mi vand casa pentru a-mi plati facturile legale. Avocatii cu care lupt impotriva monstrului ma costa o avere”, a declarat Rose McGowan. Rose locuia intr-o vila estimata la 2 milioane de dolari din Hollywood Hills, iar acum actrita a fost nevoia sa se mute in vechea ei locuinta din Los Feliz.

 


 

Sursa foto: Google.com

adpm.ro