Contactat de perfecte.md, Roman a confirmat ca este, de 2 luni, intr-o relatie cu Felicia Sirbu. Desi nu s-au afisat nicaieri pana acum, Roman si Felicia au mers aseara impreuna la o nunta. Fosta prezentatoare TV a publicat pe contul sau de Instagram o imagine in care apare alaturi de regizor. Cei doi sunt imbracati elegant, in masina, in drum spre eveniment si se tin de mana. Felicia a si scris: "Don't leava my hand never" (Nu da drumul niciodata mainii mele), semn ca relatia celor doi este una serioasa si implica sentimente profunde. 

 

 

 

 

 

 

Amintim ca Roman Burlaca a fost intr-o poveste de dragoste de cativa ani cu Victoria, protagonista din videoclipul "Sub pielea mea" al lui Carla's Dreams. Cei doi s-au despartit dar au ramas in relatii bune.

 

 

 

 

 

Felicia Sirbu a pus capat casniciei cu omul de afaceri Eugen Poplinskyi, la nici 2 ani de la casnicie. "Am regretul ca am avut prea multa incredere in omul cu care am decis sa creez o casnicie." a spus jurnalista in cadrul emisiunii O Seara Perfecta. Cei doi au o fetita, Casandra. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sursa foto: Instagram.com/FeliciaSirbu

Perfecte