Cantaretul britanic Robbie Williams a fost vedeta ceremoniei de deschidere care a precedat partida de fotbal. Artistul a aratat degetul mijlociu in timpul recitalului pe care l-a sustinut pe stadionul Lujniki din Moscova. "I did it for free.” ("Am facut-o gratis.”) a cantat Williams – unul dintre versurile melodiei „Rock DJ” – in timp ce s-a apropiat de o camera de luat vederi si a aratat degetul mijlociu, intr-un gest care ar putea fi interpretat ca raspuns dat celor care l-au acuzat ca ar fi acceptat bani de la guvernul rus pentru a canta la ceremonia de deschidere.

 

 

In cadrul festivitatii de deschidere, Robbie Williams si soprana rusa Aida Garifullina au cantat in duet hitul "Angels” al cantaretului britanic. Bill Browder, fondatorul Hermitage Capital Management, un critic pe fata al presedintelui rus, s-a numarat printre cei care l-au criticat pe Williams. "Pe langa faptul ca il legitimeaza pe Putin prin faptul ca participa la Cupa mondiala, @robbiewilliams a mai cantat in Rusia, in trecut, si pentru oligarhii rusi Alisher Usmanov si Roman Abramovich.”, a scris Browder pe Twitter miercuri.

 

 

In cadrul ceremoniei de deschidere, Williams a mai cantat si hiturile "Let Me Entertain You” si "Feel”, inainte de inceperea primului dintre cele 64 de meciuri din cadrul campionatului.

 

 

Sursa foto: Google.com

Sursa video: Youtube.com

Tabu.ro