Rita Ora s-a hotarat sa isi anunte fanii ca este bisexuala printr-o piesa lansata in colaborare cu Cardi B, Bebe Rexha si Charli XCX. In piesa “Gils”, artista cantadespre „Imi place sa sarut fetele, fetele, fetele/Vin Rosu, îmi place sa sarut fetele, fetele, fetele/ sunt deschisa/ sunt 50/50, n-o sa maascund niciodata”.

 

 

 

 

 

 

Take me back. 💛

A post shared by RITA ORA (@ritaora) on May 28, 2018 at 7:46am PDT

 

Pentru ca noul ei single a facut multa valvaartista a dezvaluit pe twitter: “Piesa a fost scrisa pentru a reprezenta adevarul, este o transpunere reala si onesta despre experietele din viata mea. Am avut relatii romantice cu femei si barbati de-a lungul vietii si aceasta este calatoria mea personala. Nu as face niciodata rau in mod intentionat comunitatii LGBTQ si nimanui altcuiva. In viitor, sper ca daca voi continua sa ma exprim prin arta mea, sa le dau putere fanilor mei sa fie atat de mandri de ei cat sunt eu de mine”.

 

Despre acest subiect a vorbit si fostul ei iubit, cantaretul James Arthur. artistul a marturisit ca o felicita pentru “ faptul ca sustine comunitatea LGBT." Artistul a mai spus: “Daca asta este adevarul si nu o forma de publicitate, atunci o felicit. Eu presupun ca toti sunt bisexuali in ziua de azi. Aproape toate fetele pe care le cunosc eu au fantezii cu alte fete si nu mai este ceva neobisnuit in 2018”.

 

 

Ready for @boybandabc in my silk shirt motherbleepers

A post shared by James Arthur (@jamesarthurinsta23) on Aug 24, 2017 at 8:49am PDT

 


Rita Ora are o relatie oficiala de jumatate de an cu Andrew Watt, care este compozitor si cantaret.

 

 

Sursa foto: Instagram.com


Perfecte.ro