Conacul cumparat de vedeta este situat in Los Angeles si are 6 camere, noua bai si o piscina exterioara gigantica.  Banii pe care Rihanna i-a cheltuit pentru a cumpara casa nu au fost irositi, artista luand in calcul avantajele si dezavantajele locuirii intr-o astfel de casa.  Prietenii Rihannei vor putea sa o viziteze oricand pentru ca noua resedinta a vedetei are doua case de oaspeti, cinema propriu si o sala de biliard.
Luxoasa locuinta, construita in anul 2015, detine un semineu imens, precum si o gradina cu poteci serpuite. Rihana va putea sa se mentina in forma multumita unei sali de gimnastica care are in dotare o multitudine de aparate.

 


Proprietatea este la fel de spectaculoasa si din exterior. Din gradina casei, se pot vedea figurile presedintilor sculptate in Muntele Rushmore. Rihanna si-a gasit locul in care se simte linistita si rasfatata, dar nu si-a uitat radacinile . Artista a calatorit recent acasa,  in Insulele Barbados pentru a participa la un carnaval anual care se defasoara acolo.  Cantareata a intors capete pe strazile din Barbados, defiland intr-o costumatie sumara multicolora.

 

Click.ro