Ricky Martin a dezvaluit recent faptul ca s-a casatorit cu logodnicul sau, Jwan Yosef, un artist suedez cu origini siriene, care este cu 13 ani mai tanar decat el.

 

 

 

 

Ricky (46 de ani) si Jwan (33 de ani) s-au cunoscut prin intermediul Instagramului, iar cantaretul a fost cel care a facut primul pas. Mai exact, Ricky a fost atras intai de operele de arta ale lui Jwan si a vrut sa-l cunoasca pe cel care le-a realizat. Cei doi au vorbit pe retelele de socializare timp de 6 luni, fara sa isi auda vocea, iar apoi Ricky a calatorit pana in Londra pentru a-si cunoaste alesul. Se pare ca a fost dragoste la prima vedere, pentru ca cei doi sunt de nedespartit de mai bine de un an si s-au logodit dupa doar cateva luni. 

 

 

 

 

 

Ricky l-a cerut de barbat pe Jwan si chiar a stat in genunchi atunci cand a facut asta: “ In loc sa ii spun “vrei sa te casatoresti cu mine”, i-am spus “ti-am luat ceva. Vreau sa imi petrec tot restul vietii cu tine. Iar el mi-a spus “Care este intrebarea?” si atunci l-am cerut in casatorie”.

Cei doi vor sa faca si o nunta mare. Ricky a marturisit: “Vom face o petrecere grandioasa, in cateva luni si va dura cel putin 3 zile”.

 

 

 

 

Ricky si Jwan ii cresc impreuna pe cei doi baieti ai artistului in varsta de 9 ani. In 2008, artistul a apelat la o mama surogat pentru a deveni tata. In ceea ce priveste viata de familie, cantaretul a declarat: “Copiii mei ma intreaba de ce au doi tati si le spun ca suntem o familie moderna”.

 

 

 

 

Desi s-a lansat in industria muzicala inca din anii `80, Ricky Martin a recunoscut abia in 2010 faptul ca este gay.

 

 

 

 

Sursa foto: instagram.com/jwanyosef

Perfecte.ro