Acum doua luni, australianul Ian Thorpe (31 de ani), multiplu campion olimpic si mondial la natatie, a dat cartile pe fata, recunoscandu-si orientarea sexuala. Printre primii care l-au felicitat pe „Torpila” a fost celebrul cantaret Ricky Martin. „Sunt mandru de tine. Milioane de oameni apreciaza ce ai facut”, a spus artistul portorican de 42 de ani, unul dintre cei mai cunoscuti homosexuali din lume.

 

 

 

Nimeni nu se astepta insa ca Thorpe sa se „combine” intr-un timp atat de scurt chiar cu Ricky. Ceea ce a inceput ca un zvon pe Twitter a inceput sa se confirme din mai multe surse. Astfel, se pare ca Thorpe si Martin pastreaza inca tacerea doar din considerente financiare, revista „Interview” platindu-le celor doi 500.000 de dolari pentru a avea exclusivitatea.

 

 

 

 

Povestea de dragoste e cu atat mai plauzibila cu cat cantaretul s-a despartit in luna ianuarie de afaceristul Carlos Gonzalez Abella, cu care a format un cuplu patru ani. Din 2008, Ricky e tatal gemenilor Matteo si Valentino, facuti cu o mama-surogat.

 

 

click.ro