Sa-ti vezi fostul iubit mergand spre altar cu o alta fata, iar tu sa fii invitata la nunta, nu cred ca trezeste nimanui un motiv de bucurie. Chelsy Davy a fost invitata la nunta regala din acest weekend de la Castelul Winsdor. O poza cu Chelsy Davy in care aceasta privea in gol, avand o expresie faciala trista a fost deliciul internautilor care s-au amuzat pe aceasta tema. Motiv de amuzament a reprezentat si asocierea dintre rochia neagra a femeii si regretul fata de faptul ca Printul Harry se insoara cu altcineva.

 

 

 

 

 

Pare ciudat ca Printul Harry a invitat-o pe Chelsy la nunta sa, insa femeia a declarat pentru o publicatie britanica: “Cred ca vom fi mereu prieteni foarte buni!”, spre uimirea fanilor care o credeau suparata pe Chelsy din cauza mariajului Printului. Chelsy este fosta iubita a Printului Harry, cu care a avut o relatie de lunga durata, cei doi cunoscandu-se in 2004. S-au intalnit pana in 2013, iar dupa aceasta femeia a fost invitata la nunta Printului William cu Kate Middleton.

 

 

 

 

In alta ordine de idei, daca relatia Printului Harry s-a sfarsit frumos, iar cei doi au putut ramane prieteni, fostul sot al lui Meghan Markle doreste sa o denigreze pe Ducesa de  Sussex prin crearea unui show TV.  Conform presei britanice, show-ul TV va fi o comedie despre un barbat care in urma divortului va avea custodie comuna a copilului cu sotia sa, care s-a recasatorit cu un print.

 

 

 

 

 

 

 

 

Sursa foto: google.com

protv.ro