Nu este prima data cand Angelina Jolie se confrunta cu probleme de greutate, insa de data aceasta publicatia americana Star a scris ca vedeta a ajuns sa cantareasca doar 35 de kilograme. Conform aceleiasi publicatii, la finalul lunii octombrie Angelina a ajuns de urgenta la spital din cauza problemelor de alimentatie. Vedeta a avut nevoie de perfuzii pentru a isi reveni. Paparazzi au surprins-o pe Angelina Jolie in Pasadena, California, in comapania copiilor sai, Shiloh, Knox si Vivienne. 

 

 

Vedeta a purtat o tinuta casual si a incercat sa fie o prezenta discreta, insa fotografii au fost pe pozitii si surprins-o in timp ce se afla la cumparaturi. Actrita a petrecut o zi placuta alaturi de copiii sai, care au profitat de plimbare si s-au distrat cumparand dulciuri si jucarii. Pana la solutionarea problemelor din familia Jolie-Pitt, Angelina ii ia pe copii peste tot cu ea si chiar a povestit revistei People ca daca micutii nu se simt fericiti cu o anumita situatie, lipseste de la evenimente si isi organizeaza intreaga viata in functie de ei.

 

 

 

 

 

 

Actrita a povestit ca si-a luat aproape un an de concediu, pentru a se putea ocupa de copii si de starea lor de bine si ca micutii au fost cei care au sprijinit-o pe ea si i-au fost alaturi in perioada de "criza".

protv.ro