Publicatiile precizeaza ca fotografiile au fost luate pe de un site de umor de la noi care, la randul sau, a preluat de pe alte retele de socializare.

 

Bzi.ro scrie ca "Pitipoancele din Moldova fac ravagii pe internet. Telefoane scumpe, blanuri si lenjerie, bani imprastiati peste tot, pictoriale pe covoare persane sau in bai, fotografii in oglinda.


 

 

Retelele de socializare au explodat in estul Europei. Rusoiacele fierbinti sunt deja prezente in tabloidele din Marea Britanie, dar fetele din Ucraina si Republica Moldova vin tare din urma cu imagini care mai de care mai impresionante".

 

Si realitatea.net titreaza aceasta informatie cu titlul "PITIPOANCE si COCALARII din Moldova: Rusoiacele au concurenta serioasa".

 

Un vizitator perfecte.md ne-a expediat un link de pe site-ul respectiv unde este specificat ca in pozele de mai sus apar, de fapt, tinerii din Romania.

 

 

Precizam ca site-ul vizat se afla de mai mult timp in atentia procurorilor pentru ca a plasat fotografii cu caracter erotic si profanarea simbolurilor de stat.

 

Voi ce credeti despre prestatia fetelor?

 


 

perfecte.md