Cei 125 de milioane de fani care o urmaresc pe selena Gomez pe instagram au avut parte de o surpriza de proportii cand au vazut cateva fotografii cu cantaretul Justin Bieber, in toata splendoarea lui, postate pe contul selenei Gomez.

 

Cum de s-a intamplat una ca asta? Cum de a postat Selena Gomez fotografii indecente cu fostul ei? Ei bine, ce s-a intamplat acolo n-a fost facut cu mana selenei Gomez. Da, un hacker a reusit sa-i sparga contul de instagram al cantaretei si si-a luat libertatea de a posta fotografiile surprinse cu Biebs in Bora Bora, in 2015, pe cand acestia oricum nu mai formau un cuplu si artistul se afla intr-o escapada amoroasa cu o alta domnisoara.

 

 

Dupa cum era de asteptat, in scurt timp, contul cantaretei a fost inchis, pentru ca specialistii sa-l poata recupera din mainile rauvoitoare ale respectivului hacker.

 

In perioada de recuperare, echipa Selenei a postat mesaje pe twitter, dandu-le de veste ca lucreaza la securitatea contului artistei si ca-n curand isi pot contacta idolul si pe instagram.

 

 

Acum, selena a revenit in forta pe instagram si a lasat incidentul nefericit in spate. amintim ca selena si Bieber au fost intr-o relatie amoroasa din 2010 pana inh 2015.

 

In prezent, artista se iubeste cu un alt coleg de breasla, artistul the Weeknd, fostul iubit al Bellei Hadid.

 

 

Perfecte