Cei doi indragostiti nu au dat doi bani pe faptul ca se aflau intr-un loc public si s-au distrat in fata tuturor oamenilor care se aflau pe plaja din Mexic.

 

 


Zoe Saldana si artistul italian Marco Perego au devenit parinti de gemeni in urma cu un an, doi baieti pe care i-a numit  Cy si Bowie. Actrita, in varsta de 36 de ani,  s-a casatorit cu Marco Perego in 2013, in cadrul unei ceremonii discrete, la Londra.


Zoe Saldana s-a remarcat in ultimii ani in filme precum "Fura si fugi", "Columbiana", "Blood Ties" si va juca rolul principal in filmul biografic "Nina", despre viata si cariera celebrei cantarete Nina Simone. De asemenea, actrita americana, in varsta de 36 de ani, va juca in cele trei continuari ale filmului "Avatar", regizate de James Cameron, care a realizat lungmetrajul original din 2009.

 

 

 


Fost jucator de fotbal inainte ca o accidentare sa ii incheie cariera, Marco Perego a devenit pictor, s-a mutat in Statele Unite ale Americii si a spalat vase pentru a putea sa traiasca, pana cand cariera lui artistica a cunoscut o ascensiune spectaculoasa.

spynews.ro