Interpreta si familia acesteia si-au organizat o vacanta de poveste in Maldive. Nu au putut lipsi fotografiile impresionante ce redau atmosfera exceptionala, natura exotica, dar si fericirea de pe chipul vedetei. Sotul Polinei, Dumitru Ishakov, este un fotograf profesional si stie la perfectie din ce unghiuri sa-si surprinda sotia, pentru a obtine niste poze de milioane.

 

 

Pozele erau atat de reusite, incat artista nu stia pe care sa o aleaga, astfel a cerut ajutorul si sfatul prietenilor, dar si a urmaritorilor de pe retelele de socializare. „Voua care va place mai mult?”, a scris ea la postare.

 

 

In fotografie, vedeta sta asezata pe o ramura de copac, cu picioarele larg deschise. Aceasta ipostaza a starnit o sumedenie de critici din partea followerilor sai. Acestia imediat au comparat-o cu Anastasia Volocikova.

 

 

 

Polina Gagarina a citit comentariile si cu o doza de sarcasm a raspuns prin publicarea altei poze unde apare in costum de baie si l-a care a lasat urmatoarele hashtag-uri: #catdeindecent #tuestimama #aiaiai.

 

 

Sursa foto: instagram.com/gagara1987

woman.ru