Convinsi ca si in cazul lor, parul lung poate fi un avantaj si chiar un element masculin, mai multi barbati de la noi din tara isi lasa podoaba capilara sa creasca in voie.  

 

Cu siguranta, ei se mandresc cu ceea ce si-ar dori multe femei! Iata cine sunt barbatii din showbizul moldovenesc, care sunt apreciati, dar si invidiati pentru lungimea, luciul si volumul parului lor. 

 

"Perisorul lui – pana corbului." Cu adevarat, asta se poate spune despre parul lui Radu Dolgan, solist al formatiei Noroc. Interpretul este una dintre vocile formatiei deja de aproape 30 de ani si in tot acest timp si-a pastrat look-ul caracteristic, in care elementul cheie a fost parul lung, brunet. Artistul il poarta mai tot timpul pe spate si se mai intampla sa-si puna chipiuri. 

 

 

 

 

 

Prezentatorul radio si showmanul Dragostin Paduraru, cunoscut in lumea showbiz-ului ca Draggy Smile, are un look cum mai rar vezi pe la noi. Parul lung, cret si roscat si barba stufoasa ii dau o alura de viking si un stil plin de masculinitate.  

 

 

 

 

 

 

Un par de lungime medie, de culoarea spicului de grau, astfel apare de ceva timp Iurie Gologan. Au existat si perioade in care actorul s-a tuns si scurt, insa de ceva vreme Iurie si-a lasat parul ceva mai lung. De obicei, il prinde intr-o codita scurta la spate.  

 

 

 

 

 

Sex-appeal, charisma si atitudine, toate il definesc pe actorul Christian Perepeliuc, iar parul lung il face si mai seducator. Purtate  drepte sau un pic ravasite, pletele brunete ii dau actorului un aer misterios. Parul lui constituie chiar un avantaj in munca lui de actor.  

 

 

 

 

 

Actorul Eugen Nicov are o podoaba capilara pentru care l-ar invidia multe fete. Parul des, roscat si carliontat, cu siguranta, este un atu pentru el. Este si un detaliu cu care atrage atentia din prima, lucru pe care l-a recunoscut si tanarul actor. Anterior, Eugen Nicov a declarat ca, din cauza podoabei capilare, s-a intamplat sa treaca si prin momente mai putin placute. "Nu m-am mai tuns de doi ani si trei luni. Primesc critici, dar deja am inceput sa ma obisnuiesc ca lumea rade de mine. La noi daca arati altfel, esti ciudat." Eugen Nicov est actorul care apare in ultimele trei videoclipuri ale Irinei Rimes. “Beau”, “In locul meu” si “Cel mai bun prieten” sunt productiile ce-l au ca protagonist. 

 

 

 

 

 

 

Ion Rata poarta plete de cand se stie, iar parul lui lung, drept si stralucitor le starneste invidia chiar si femeilor. Desi in aceasta vara si le-a scurtat destul de mult, interpretul nu pare sa renunte vreodata la parul lung. Acum 3 ani, convins de fiica sa Ruxanda, artistul a mai trecut printr-o schimbare de look. Se pare totusi ca acesta se simte cel mai bine cu pletele-n vant. 

 

 

 

 

 

Pentru Pasha Parfeni, abia incepe perioada parului lung. Obisnuit sa se tunda scurt ani de zile, interpretul a decis in aceasta primavara sa uite de foarfece si sa-si lase parul sa creasca. Pasha are acum un par bogat, carliontat si rebel, un look care il prinde bine si ii si place. 

 

 

 

 

 

Sursa:facebook.com, instagram.com

Perfecte