A venit la Super Bowl insotita de fiica sa, Willow, de sotul Carey Hart, si de micutul sau, Jameson si, chiar inainte de a incepe sa cante, in momentul in care i-a fost strigat numele, Pink a facut un gest care i-a luat prin surprindere pe multi. Si-a scuipat guma chiar in fata camerelor de filmat si a luat in primire microfonul.

 

 

 

 

 

 

Prima interpretare a lui Pink de la Super Bowl nu a venit fara provocari, artista si-a anuntat fanii de pe Instagram cu doar o zi inainte ca are gripa: „Am asteptat sa cant acest imn inca din 1991, cand mi-am vazut idolul, Whitney Houston, interpretand aceasta melodie. Si acum, sansa mea a venit in cele din urma. Este una dintre cele mai mari onoruri ale vietii mele, cantand acest cantec in fata familiei mele, a militarilor, a tatalui si a fratelui meu si in fata intregii lumi. Si EAGLES!?!?! Promit ca voi face tot ceea ce pot, asa cum fac mereu.

 

 

 

 

 

Pink a aratat foarte chic la Super Bowl, imbracata intr-o pereche de pantaloni albi din satin, o camasa larga si un sacou cu influente militare.

 

 

 

 

 

Sursa video: Youtube.com

OkMagazine.ro