In plus, cei doi par sa se gandeasca serios in a avansa relatia la un alt nivel. Intr-una dintre imaginile publicate pe contul sau de Instagram, Philipp Plein (38 de ani) apare alaturi de Andreea Sasu, in timp ce aceasta a tinut sa surprinda inelul foarte scump pe care i l-a oferit designerul.

 

 

 

 

In presa tabloida circula zvonul potrivit caruia, Madalina Ghenea si Philipp erau atat de indragostiti incat chiar ar fi avut planuri de casatorie. Acest vis pare ca s-a spulberat odata cu despartirea celor doi, dar imaginea publicata pe Internet certifica faptul ca sansa i-ar fi oferita Andreei Sasu.

 

 

 

Aceasta din urma nu pare sa aiba o reputatie prea buna in ochii fostilor ei iubiti. Inainte de a-l cunoaste pe Philipp, Andreea a avut o relatie de doi ani cu italianul Gerardo Scarpone. Initial, ea i-a fost o simpla angajata, pe care Gerardo a rasplatit-o cu un loc de munca si cu contracte cu anumiti designeri celebri, printre care si Philipp Plein. Cand Andreea s-a despartit de Gerardo, se pare ca a disparut din casa lui cu mai multe ceasuri, bijuterii si o mare suma de bani. Acum, frumoasa bruneta se simte bine ca a luat locul Madalinei Ghenea si se lafaie in luxul oferit de designerul german. 

 

click.ro