Anna Lesko este una dintre cele mai apreciate interprete din Romania, insa multe femei o apreciaza si pentru fizicul sau de admirat. Vedeta a dezvaluit si care este secretul pentru un trup tras prin inel. Pe langa mancare sanatoasa, cantareata tine o dieta stricta de doua ori pe an, si se pare ca functioneaza! Ea a divulgat trucul ei, mai ales ca si Beyonce urmeaza aceleasi ponturi de doua ori pe an. Vedeta face un preparat din ingrediente naturale pe care il consuma intre 7 si 10 zile. In perioada in care tine aceasta dieta de slabit, nu mai mananca nimic. E modul prin care ea isi detoxifica organismul.

 

 

 

 

 

”Este sanatate curata. Este o dieta de detoxifiere speciala pentru ficatelul nostru. Este o dieta pe care am tinut-o de-a lungul anilor. Doua linguri de miere la 300 de ml de apa, 2 linguri de zeama de lamaie, piper cayenne cat puteti rezista sau ghimber dupa gust. Intre sapte si zece zile trebuie tinuta sau minim 5.  Ea exista pe net de ceva timp.

 

Eu o stiu si am incercat-o atata timp. Si prietenele mele au incercat-o. Chiar da rezultate. De cate ori ti se face foame sau sete bei aceasta licoare. Trebuie sa beti cam opt pahare a cate 300 ml.

 

O prietena de a mea a slabit sapte kilograme, una patru kilograme. Nu aveti voie sa beti apa sau sa ciuguliti, nici macar o salata, nu fructe, nu cafea, nu seminte, nu nimic. De cate ori va e sete sau foame beti aceasta limonada”, a declarat Anna Lesko intr-o emisiune TV. Dieta se tine de maximum doua ori pe an.

 

 

 

 

 

 

 

Sursa foto: Google.com

click.ro