Dupa ce la inceput de an a fost ceruta in casatorie de partenerul sau, actorul Chris Zylka, cu un inel cu diamante, fericirea sa s-a transformat in disperare odata cu disparitia catelului unuia dintre prietenii apropiati.


 

O mare iubitoare de animale, cu 35 de vietuitoare care o inconjoara, Paris nu a ezitat sa-i sara in ajutor unui prieten apropiat atunci cand patrupedul sau a dispărut. In varsta de 36 de ani, Paris a apelat la cei peste 8,1 milioane de prieteni vituali de pe Instagram pentru a o ajuta sa-l gaseasca pe micutul Pomeranian Chucky. Desigur, eforturile fanilor vor fi rasplatite pe masura caci vedeta ofera drept recompensa o suma considerabila. Paris ii roaga pe cei care detin informatii sa ia legatura cu ea, promitandu-le 10 mii de dolari pentru ajutor. De asemenea, diva a distribuit un anunt in care apareau si fotogafii cu catelul, dar si un video din momentul rapirii cu o femeie care il ia pe Chucky chiar din fata proprietatii stapanului.

 

„Va rugam sa ne ajutati sa-l gasim pe catelelul care a fost furat chiar de pe strada resedintii prietenului meu!” a spus Hilton. „Daca aveti informatii  despre aceasta femeie, va rugam sa ne anuntati imediat! Recompensa este de 10.000 de dolari, fara alte intrebari. Prietenii mei isi vor micutul inapoi.”

 

 

Sursa foto: instagram.com/parishilton

okmagazine.ro