"Sunt atat de incantata sa fiu logodita cu iubirea vietii mele si prietenul meu cel mai bun. Nu am mai fost atat de fericita, in siguranta si iubita. Este perfect pentru mine, iar el mi-a aratat ca basmele exista.", a declarat vedeta. 

 

 

In pozele postate de Paris, pe contul ei de Instagram, actorul poate fi vazut cum s-a asezat in genunchi pe partia de ski. Inelul cu care tanarul a cerut-o in casatorie pe frumoasa blonda, a fost in valoare de 2 milioane de dolari.

 

The most romantic moment of my life! 😍💎 #Engaged 👰🏼

Публикация от Paris Hilton (@parishilton) Янв 2, 2018 at 12:06 PST

 

Pretioasa bjuterie are o piatra amplasata in centru de 20 de carate, asezata pe o banda din platinum, avand diamante mici in jurul acesteia in valoare de 2 carate, potrivit revestei People. 

 

 

Michael Greene si echipa lui au creat inelul in 2 zile, desi procesul dureaza in mod normal cateva saptamani. 

 

 

"Paris nu a fost implicata. Chris a pus la cale totul", a declarat Greene pentru revista People, explicandu-le ca el voia ca inelul sa fie gata pana vor pleca in Aspen. 

Cand actorul a venit sa ridice inelul, Greene a reprodus cuvintele acestuia:"Nu ma pot opri din tremurat."

 

 

Greene a adaugat:"Mi-a zis ca a organizat o intalnire cu tatal vedetei, pentru a-i cere mana. A facut totul ca la carte."

 

Paris a declarat pentru revista People:"Inelul este asa minunat si stralucitor. Tremuram cand mi l-a pus pe mana. Este cel mai frumos inel pe care l-am vazut."

Chris, de asemenea, a vorbit cu entuziasm despre faptul ca Paris a devenit logodnica lui:"Ma simt cel mai norocos om din lume sa fiu casatorit cu femeia visurilor mele. Abia astept sa imi petrec toata viata alaturi de ea." 

 

 

Sursa foto, video: Instagram.com

Protv.ro