Dupa ce, in aceeasi zi in care a murit Hugh Hefner, aparea la doua prezentari de moda din cadrul Paris Fashion Week, imbracata cu doua rochii mini si dichisita, iata ca Pamela a calcat stramb la cea mai recenta aparitie a sa.

 

In ultima perioada chiar era laudata pentru schimbarile vestimentare si o garderoba in care hainele de prost-gust pareau ca nu-si mai gasesc locul. Cu toate acestea, prezenta ieri la un nou show de fashion din cadrul sapamanii Modei de la Paris, actrita din „Baywatch” a fost un dezastru vestimentar.

 

 

Total lipsita de inspiratie, blonda de 50 de ani parca ar fi aruncat pe ea primele haine pe care le-a gasit in dulap si asa a plecat de acasa. Pamela a purtat cea mai kitsch piesa vestimentara din toate timpurile – o salopeta cu pantaloni cu turul lasat, negru cu scris rosu – „all is love”.

Pe langa faptul ca nu a avantajat-o deloc, datorita croielii lejere care i-a ascuns formele, imprimeul a fost de-a dreptul horror. Pentru a duce tinuta intr-o zona catastrofala, diva a optat si pentru o pereche de margele ieftine si o haina de blana cu fata lui Marilyn Monroe imprimata pe ea.

 

 

Singurul element de pastrat din tinuta dezastruoasa a Pamelei este reprezentat de sandalele cu toc, care pot fi reciclate cu succes si integrate intr-un outfit de bun-gust.

 

 

Sursa foto: Google.com

Okmagazine.ro