Olga Manciu este mamica a trei baietei, printre care o pereche de gemeni. Tanara mamica se declara o femeie implinita si nu se eschiveaza in a-si arata corpul asa cum este.

 Recent sotia lui Alexandru Manciu a postat o imagine in care i se vedea pielea din zona abdomenului, afectata in urma sarcinilor. Si desi, o mare parte din femei care trec printr-o sarcina sau mai multe, ajung sa se confrunte cu aceasta "problema", din pacate unele se declara deranjate sa vada astfel de imagini. 
Olga s-a ales cu numeroase critici din partea internautilor, pentru curajul de a-si arata corpul asa cum este. Multe femei au sustinut-o, iar vedeta a tinut sa le multumeasca printr-un filmulet pe Instagram. 

 

 

"Multumesc celor care sustin indrazneala de a-mi arata corpul si da, eu nu ma rusinez de el. Il iubesc asa cum este si el a trecut prin foarte multe schimbari, din momentul in care am nascut trei copii. Si acesta este un proces absolut normal. 
Da, pielea de pe burta mea o pot elimina doar cu ajutorul operatiei plastice si nu stiu daca vreau sa fac asta."

 

 

 

Alexandru Manciu isi sustine sotia si o iubeste mai mult ca oricand: "Sotul meu spune ca burtica mea este casuta copiilor nostri si eu consider la fel", a spus tanara mamica adaugand: "Iubiti-va corpul asa cum este si imi pare rau pentru cele care comenteaza urat".

 


Sursa foto: Instagram.com/OlgaManciu

Perfecte