Induiosatoare, dar in acelasi timp foarte intriganta si curajoasa este ultima postare facuta de Olga pe contul sau oficial de Instagram. Tanara mama a vrut sa-si imparta tristetile, dar si bucuriile cu urmaritorii sai, astfel a scris o scrisoare lui Mos Craciun in care povesteste despre toate succesele si infrangerile de care a avut parte, dar si ce asteptari are de la anul care vine.

 

 

 

 

„Draga Mos Craciun! Aceasta confesiune ti-o scriu tie. Anul 2018 a fost unul atit de plin cu tot spectrul de intimplari, emotii si trairi. Nu am fost eu cea mai cuminte fata, dar totusi unele lucruri le-am realizat. Sa stii ca am crescut semnificativ. M-am maturizat pe interior. Am inteles ca viata este minunata, chiar daca nu merge totul prea bine uneori. Am inceput sa citesc, ceea ce inainte nu prea iubeam sa fac. M-am cunoscut cu meditatiile care ma ajuta sa trec peste anumite obstacole si datorita lor gasesc raspunsuri chiar si la cele mai complicate intrebari. Am inteles ce inseamna acceptiunea, si nu doar cea de sine dar si fata de oamenii din jur. M-am dezbracat de suparari, nu mai vreau sa le am niciodata. Ele sunt distructive de cele mai dese ori, si traumeaza sufletul”, noteaza satena. 

 

 

 

 

„Anul acesta, s-a produs o metamorfoza importanta in mine. Sunt recunoscatoare pentru tot ceea ce am trait, chiar daca greutati au fost mai multe decit momente glorioase. Dar nu imi pare rau, ba mai mult, am senzatia ca am prins si mai mult la puteri, incredere si intelepciune. Mi-a adus anul acesta si oameni noi, care imi suplinesc zi de zi paharul sufletului cu dragoste si caldura. Si nu pot sa nu ma bucur de asta. Sa stii ca, foarte mult imi iubesc prietenii, cu care anul acesta putin ne-am vazut si mii dor de ei, foarte tare. Dar asta e viata de om mare. Oricum fiecare dintre ei are un loc aparte in cartea vietii mele. Iar mie nu-mi ramine decit sa continui sa ii iubesc si sa le transmit zilnic cite o raza de caldura. Sper ca ei asta simt. Am lucrat mult, atit de mult, incit nici in vacanta nu am fost, dar tare as vrea. Nu-i nimic, reusesc in 2019, da?”, a mai adaugat afacerista. 

 

 

 

 

 

 

 

De ce regreta cel mai mult? „Sunt foarte multumita pentru absolut tot ce mi sa intamplat. Un singur lucru e cu regret. Prea putin timp am avut pentru familia mea. Si aici chiar nu am dreptul la nici o scuza. Stiu ca am gresit”, a povestit Olga. 

 

 

 

 

Intr-un final, aceasta i-a multumit si sotului ei, pentru toata dragostea si sprijunul care il ofera: „Sunt o norocoasa fiindca inca un an l-am petrecut cu EL, pe Alexandru, barbatul care e totul pentru mine. Cel mai minunat om de pe planeta!”

 

 

 

 

Sursa foto: Google.com; Instagram.com 

Perfecte