Fiind printre invitatii din platoul Comedy Club, Olga Buzova nu putea trece neobservata. Aceasta a venit sa-si promoveze cartea, paginile careia sunt imbibate cu un parfum.


 

 

Ea s-a exprimat despre cartea pe care a lansat-o ca despre ceva "selectiv", iar rezidentii Comedy Club, Pavel Volya si Garik Harlamov, au intrebat-o ce inseamna "selectiv", iar Olga s-a cam fastacit cu raspunsul.

 

 

 

"Am creat o aroma selectiva, exclusiva." spune Olga. "Ce-i asta selectiv?" o intreaba Pavel Volya. "Asta e aromatul nostru propriu, intr-un singur exemplar, nu e o parodie la alta aroma." raspunde Buzova, incurcand un pic sensul acestui cuvant. Totusi, mai tarziu Olga a intrebat prezentatorii ce inseamna "selectiv".


 

 

 

"Cumparati cartea mea, acolo sunt foarte multe sfaturi selective si exclusive despre viata personala, fericire, casnicie fericita, cariera." a mai adaugat Buzova. Vezi AICI video, de la minutul 3.

 

 

 

Nu este prima data cand cei de la Comedy isi bat joc de Buzova.

 

 

 

Anterior Olga a venit la emisiune ca sa-si promoveze noul serial in care ea joaca unul din rolurile principale. Olga a a spus ca acesta nu este pur si simplu un serial stupid, ci un film foarte intelectual. Aceasta afirmatie a starnit rasul prezentatorilor si celor prezenti. Volya si Harlamov au inceput sa faca glume la acest subiect.


 

 

sursa foto: paparazzi.ru


Perfecte