Olia Tira ne-a surprins cu cateva fotografii romantice in care apare visatoare, fericita, plina de entuziasm, vizitand cele mai tari locuri din Paris. Se pare ca Olea a savurat la maxim momentele petrecute in orasul iubirii si s-a distrat din plin.

 

 

        

 

 

Totodata, la Paris a mers recent si Tany Vander impreuna cu iubitul sau, Vasile Lungo. Acestia au decis sa-si organizeze o vacanta in plina toamna, atunci cand capitala Frantei abunda de culori si lumini. Cuplul si-a sarbatorit aniversarea, iar dragostea lor pare a fi mai puternica ca niciodata. 

 

 

 

  
  

 

A vazut orasul dragostei in aceasta toamna si Adrian Ursu. Chiar daca a plecat cu treburi legate de cariera sa muzicala, entuziasmul si placerea de a vizita Parisul a persistat. „Imi iau zborul spre Paris! Vin de dragul moldovenilor dornici de muzica si dans! Sunt plin de energie pentru o petrecere pana dimineata,” a scris artistul la o poza publicata pe contul sau de facebook. 

 

 

 

Modelul, dansatoarea si sportiva Lena Sumscaia a calatorit si ea impreuna cu iubitul sau in Franta, Paris. „Sunt sigura ca cel mai mult conteaza cu cine calatoresti, nu si tara unde mergi,” spune ea. 

 

 

 

 

Ekaterina Sergheevici, fondatoarea unui renumit brand de la noi a explorat cele mai frumoase si inedite locatii ale Parisului. Orasul indragostitilor a fost si locatia ei de vis in aceasta toamna.  

 

 

     

 

 

Ne-a impresionat cu pozele sale superbe si bloggerita Marinela Bezer. Tanara, frumoasa si indragostita, aceasta a radiat pe strazile capitalei Frantei. 

 

    

 

Sursa foto: instagram.com, facebook.com

Perfecte