Alma Boiangiu, Alexa Dragu, Renate Grad si Vitalie Maciunschi sunt primii patru semifinalisti Vocea Romaniei! Opt concurenti cu voci fabuloase au luat cu asalt aseara scena show-ului, in prima editie live a sezonului 8! Telespectatorii au avut parte de un concert plin de energie, emotie si efervescenta si au primit in casele lor bucuria transmisa de participantii cele mai tari competitii ale vocilor.

 

 

Vineri seara, publicul si-a votat favoritii din fiecare echipa, pe care i-a trimis in semifinala Vocea Romaniei: Alma Boiangiu din echipa Tudor, Alexa Dragu din echipa Irina, Renate Grad din echipa Andra si Vitalie Maciunschi din echipa Smiley. Lor li se vor alatura in seara aceasta alti patru concurenti, alesi tot de cei de acasa prin vot, prin sms sau online. 

 

 

Vocea puternica a lui Vitalie Maciunshci a culminat din nou pe scena Vocea Romaniei prin interpretarea piesei "The sound of silence":

 

 

In seara aceasta, de la 20:30, Lavinia Rusu si Romanita Fricosu, din echipa Tudor; Alina Statie si Dora Gaitanovici, din echipa Irina; Silviu Murariu si Madalina Coca, din echipa Andra; Sorina Bica si Bogdan Ioan, din echipa Smiley, vor aduce sarbatoarea pe cea mai mare scena a vocilor. Concurentii vor interpreta numai melodii romanesti, intr-o editie live Vocea Romaniei. Nu rata editia din aceasta seara.

 

 

Sursa video: Facebook.com; Google.com

Sursa foto: Vocea Romaniei

PRO TV