Acum 18 ani, la Gala Premiilor Grammy, Jennifer Lopez devenea stire de prima pagina datorita unei rochii ravasitoare, pe care putine femei ar fi avut curajul sa o poarte, dat fiind ca lasa la vedere aproape tot, din cap pana in picioare. Artista a fost insa cea care a facut din aceasta rochie un item iconic, aproape la fel de cunoscut ca celebra little black dress. 

 

 

Tot in 2000, Donatella Versace prelua brandul cu acelasi nume, dupa ce fratele ei a fost ucis in Miami. La inceput, increderea oamenilor in brand a scazut vertiginos, pentru ca cei mai multi se intrebau daca ea va putea reusi sa se ridice la inaltimea numelui si sa creeze aceleasi tinute spectaculoase. Donatella trebuia sa se ridice la inaltimea statutului si a brandului Versace, asadar, in acel sezon ea a schimbat regulile jocului.  

 

In pofida traumei prin care a trecut atunci, creatiile Donatellei au intors toate capetele si au primit aprecieri din partea criticilor. Unul dintre outfituri era de culoare vered-smarald si avea imprimeu tropical. Rochia era atat de indrazneata, cu acel decolteu adanc, incat a schimbat domeniul modei complet. 

 

 

Imediat dupa ce a fost lansata pe podium, Jennifer Lopez a purtat-o la cel mai mare eveniment muzical al acelui an – ceremonia de decernare a Premiilor Grammy. Si a purtat-o in stilul JLo – aratand ravasitor de sexy. 18 ani mai tarziu, in 2019, Donatella Versace a scos rochia de la „naftalina' si a repus-o in circulatie, avand grija ca superba rochie sa fie purtata pe catwalk de acelasi model de atunci – Amber Valletta. Noutatea este ca, in vara 2019, acest model va fi disponibil si pe negru, cu inimioare rosii, albastre, portocalii si verzi. Ar fi bine daca s-ar da la pachet si cu un trup ca al lui Jennifer Lopez… 

 

 

 

 

 

 

 

Perfecte