Pentru gazda celui mai tare show culinar din tara, Gusturile se discuta, de la PRO TV, nunta nu reprezinta acel eveniment care sa ii ocupe tot timpul. Silvia Petrov a fost lauta prin surprindere in timp ce poza in rol de model la bucatarie, imbracata intr-o salopeta cu buline, fundita in par si pe tocuri. Prezentatoarea a povestit detalii despre noile editii ale emisiunii, despre cum e sa fii protagonista unei sedinte foto, iar picanteria a inceput atunci cand tanara a povestit cateva amanunte despre nunta care urmeaza sa aiba loc in luna august: "Nu ne luam nasi, va fi o nunta fara traditii. Vom da o petrecere! O petrecere dementiala. Toata lumea va fi imbracata in costume de baie, la piscina!". Mai multe detalii afla mai jos:

 

 

Amintim ca prezentatoarea emisiunii Gusturile se discuta, de la PRO TV, Silvia Petrov, a fost luata prin surprindere, atunci cand iubitul ei, Sergiu Cretu, s-a asezat intr-un genunchi si i-a adresat cea mai importanta intrebare. Jurnalista a trait cele mai mari emotii atunci: "7 ianuarie. Emotii la infinit. A fost pentru prima data in viata cand nu-mi puteam controla respiratia, picioarele cu greu ma tineau, iar sentimentul de fericire ma depasea". 


 

Sergiu Cretu este un cunoscut om de afaceri. Unul dintre marii furnizori de sisteme pentru amenajarea spatiilor comerciale si industriale din Republica Moldova. Provine dintr-o familie de afaceristi, el facand business de la 17 ani. 


 

Sursa video: osearaperfecta.protv.md

Sursa foto: perfecte.md; Facebook.com / Silvia Petrov

Perfecte