Prezentatoarea emisiunii Gusturile se discuta de la PRO TV, Silvia Petrov,  a fost luata prin surprindere, atunci cand iubutul ei, Sergiu Cretu, s-a asezat intr-un genunchi si i-a adresat cea mai importanta intrebare. Jurnalista a trait cele mai mari emotii: "7 ianuarie. Emotii la infinit. A fost pentru prima data in viata cand nu-mi puteam controla respiratia, picioarele cu greu ma tineau, iar sentimentul de fericire ma depasea.

 

Sergiu este un cunoscut om de afaceri, in varsta de 32 de ani. Unul dintre marii furnizori de sisteme pentru amenajarea spatiilor comerciale si industriale din Republica Moldova.  Provine dintr-o familie de afaceristi, el facand business inca de la 17 ani. 


 

 

Sergiu a planificat acest moment pana in cele mai mici detalii. Un loc mai potrivit decat “resedinta” Frumoasei din Padurea Adormita din benzile lui W. Disney, castelul Neuschwanstein, ridicat la comanda lui Ludovic al II-lea al Bavariei, pur si simplu nu exista. Era visul meu sa ajung aici, la cel mai frumos castel din lume, dar nu credeam vreodata ca aceasta vizita ma va marca pe viata. Si da, am raspuns “Yes!” in loc de “Da!”  Love you!"

 

 

Cei doi sunt nespus de fericiti si se bucura in continuare de vacanta, deja in calitate de logodnici.

 
 

 

Sursa foto: Instagram.com

Perfecte