Blonda a declarat pentru perfecte.md ca a fost recent in ospetie la Alexandr Rybak, care a invitat-o de mult timp la el. Acesta i-a luat bilet spre Oslo, unde a rugat-o sa-i inscrie niste demo-uri (n.r. - o versiune a unei piese inregistrata pentru referinta, nu neaparat pentru lansare). Alexandr Rybak a castigat concursul Eurovision in anul 2009, dar acum vrea sa-si incerce puterile in calitate de producator. Din ce ne-a spus Natalia, Rybak a ramas incantat de vocea moldovencei.

 

 

 

Cei doi au facut cunostinta de hramul orasului Chisinau, cand Alexandru a fost invitat sa cante pe scena din PMAN. Pe atunci Alexander Rybak marturisea ca i-a placut foarte mult in Moldova pentru ca oamenii sunt calzi, iar fetele - naturale si modeste.

 

 

 

Natalia ne-a marturisit ca i-a placut foarte mult sa petreaca timpul cu Alexandr, cu care a descoperit ca are doua pasiuni comune – filmele de groaza si Xbox game. Intre inregistrari cei doi au privit filme, au iesit la plimbare si s-au distrat de minune. Desi in poze par foarte apropiati, Natalia sustine ca cei doi sunt doar buni prieteni.

 

 

 

 

Perfecte