Irisha, cantareata din Republica Moldova, celebra si in Romania, a fost de curand intr-o vacanta in Grecia, pe insula Mykonos, alaturi de alte 4 prietene, de asemenea basarabence. Din pacate, bucuria fetelor s-a transformat in scarba, pentru ca intr-o seara, in timp ce ele erau la restaurant, vila in care s-au cazat a fost jefuita de hoti.

 

 

 

 

Irisha povesteste: "Totul a mers pe dos chiar de la inceput. Toate prietenele mele au pierdut zborul, doar eu nu, parca era un semn. Ne-am strans toate in aproximativ doua zile. In ziua cand hotii au intrat in camerile noastre, chiar de dimineata, cineva ne-a spart roata de la masina. Probabil a fost totul planificat si a vrut sa ne tina ocupate.".

 


 

 

"In seara aceea am sarbatorit ziua de nastere a unei prietene si ne-am intors de la cina pe la ora 02:00. Usile nu erau fortate, in schimb geamul era rupt. Parea ca hotul avea o dublura la chei. Ciudat a fost ca in fiecare zi veneau aceleasi menajere sa faca curat, insa atunci a venit o alta doamna, cu un alt manager, care ne povestea ca este un party mai spre seara, prin regiune. Noi am sunat si am verificat daca personalul este de incredere si ne-au spus ca totul e sub control.", zice tanara. 


 

 

 

Deja resemnata, bruneta spune: "Noi am chemat politia, iar managerul ne-a spus ca in seara aceea au fost jefuite inca 7 vile, iar a noastra era a 8. Eu am avut de suferit cel mai mult. De la fete au luat bani si atat. Oarecum camera mea era prima de la intrare, acolo s-au dus direct. Toata casa era in dezordine. Cash mi-au luat 3000 de euro, dar in total, mi-au adus daune de 20.000 de euro. Mi-au luat diamante, ceasuri, genti scumpe, chiar si haine. Noi am luat un avocat sa se ocupe de caz, deja vedem cu ce se va sfarsi toata aceasta nebunie.".

 

 

 

 

Sursa foto: Arhiva personala/ Irisha

Perfecte