Protagonista Victoria Ruffo (54 de ani) a ajuns in casele romanilor cu un personaj care a tinut milioane de persoane in fata micilor ecrane. Anii au trecut peste celebra actrita, iar fanii nu au uitat-o.

 

 

 

Victoria Ruffo, neschimbata la 12 ani de la terminarea telenovelei care a facut-o celebra. Victoria Ruffo sau Vicky, cum ii spun prietenii si colegii de platou, a trecut prin momente dificile recent. Actrita Margarita Isabel, care a jucat in „Mama Vitrega”, a parasit lumea aceasta la inceputul lunii aprilie.

 

 

 

In ultimii ani, Vicky a refuzat sa mai apara in public dupa numeroasele scandaluri care i-au afectat familia. In 2014, de pilda, fiul ei de 25 de ani, Jose Eduardo Derbez, a fost acuzat de o tanara de abuz sexual prin intermediul Whatsapp si al apelurilor telefonice. Melissa Gorga a declarat la politia mexicanam ca fiul Victoriei ii trimitea non-stop mesaje explicite si fotografii compromitatoare.

 

 

 

In urma acestui scandal, Vicky a refuzat aparitiile publice. Dupa „Mama Vitrega” (2005), Vicky Ruffo a mai jucat in telenovelele „Victoria” (2007), „En nombre del amor” (2008), „El triunfo del amor” (2011) si „Corona de Lagrimas” (2012). Victoria este apreciata nu doar pentru telenovelele in care a jucat, ci si pentru numeroase filme, care au castigat premii prestigioase oferite de industria cinematografica. Printre productiile de succes se numara „Yo el jucador”, „El hombre sin miedo” si „De pulquero a millonario”. 

 

 

Sursa foto: Google.com

Teotrandafir.com