Fericirea se traieste in liniste! Vlada Cotorobai a spus ieri cel mai important "DA" din viata. A fost ceruta de sotie de catre iubitul ei, Constantin Avornic. Toata aceasta magie a avut loc la Bucuresti, intr-o atmosfera intima si extrem de romantica. 

 

 

Contactata de perfecte.md, fashion bloggerita a dezvaluit cum a avut loc frumoasul eveniment si ce fel de emotii au incercat-o: "S-a intamplat in data de 10.09.2018, cand am implinit un an de relatie, aflandu-ne la Bucuresti, departe de familiile noastre. A fost un moment total neasteptat, eu inca nu realizez ca asta se intampla cu mine si ca foarte curand voi deveni sotie! Totul a fost foarte intim, noi am inceput sa ne amintim cum a decurs primul an de relatie, sa resimtim acei “fluturasi” din stomac pe care ii aveam de la inceput si eu inca ii am!!! Si cand colo, el imi da cea mai importanta intrebare, care m-a lasat blocata si m-a emotionat. Suntem impreuna de un anAm fost super fericita, sunt de fapt si cred ca voi fi mereu. El este cel care ma face sa ma simt asa si daca eu sunt fericita, atunci si el cu siguranta este!".

 

 

Si cum este adepta unui stil minimalist, laconic si extrem de feminin in vestimentatie, fashion bloggerita Vlada Cotorobai a dezvaluit ca nu isi dorest la nunta sa lux si exuberanta: "Nu o cred ca o sa facem nunta. Poate suna ciudat, dar asta e, nu suntem amatori de nunti pompoase. Vrem ceva micut si simplu. Cine stie, poate numai in doi si o sa o facem".

 

 

Sursa foto: Arhiva personala / Vlada Cotorobai

Perfecte