Aveau o relatie de peste un an si jumatate , dar vestea despartirii i-a uimit pe fanii actritei. Acum, la aproape 10 luni de lasepararea de Ben Hanisch, Amy Schumer s-a casatorit.

 

 

 

Sunt impreuna de foarte putin timp si s-au hotarat deja ca vor sa isi petreaca restul vietii impreuna. Marti, simpatica actrita cu forme voluptoase a imbracat rochia de mireasa si a mers la altar la bratul bucatarului sef, Chris Fischer. Amy si-a socatfanii atuncicand a inceput sadistribuie pe contul sau de instagram o serie de imagini de la nunta, cu ea imbracata in rochie de mireasasotul sau, domnisoarele de onoare, dasi invitatii si decorul.

 


 

 

Actrita in varsta de 36 de ani a aratat fabulos intr-o rochie alba de mireasa, cu spatele gol, o creatie Monique Lhuillier, itimp ce stinea de mana cu dragostea vietii ei, Chris Fischer, imbracat la costum. Rochia de mireasa a costat in jur de 5.500 de dolari si a fost prima si singura pe care Amy a probat-o. Se pare ca cei doi indragostiti s-au casatorit intr-un  cadru restrans, la o locuinta inchiriata in Malibu, iar la petrecere au participat doar membrii familiei si prietenii apropiati printre care s-au numarat si nume sonore precum Jennifer Aniston, Jake Gyllenhaal, Jennifer Lawrence, Larry David, Judd Apatow, Chelsea Handler si Davispade.

 

 

 

 

Desigur, la scurt timp dupa aparitia acestei stiri bomba, fanii au speculat ca actrita ar putea fi insarcinata, dar vedeta a tinut sa precizeze ca nunta nu a avut nimic de-a face cu un copil si ca nu este gravida: ” Nu sunt insarcinata.”

 

 

 

Mireasa a optat pentru un look simplu, cu parul prins usor la spatsi a renuntat itotalitate la bijuterii. Nici macainelul de logodna nu a pututfi vazut in fotografii. Nunta a fost destul de interesanta, chiasi cateii fiind imbracati de sarbatoare. se pare ca Amy si sotul sasi-ascris singuri juramintele si au fost chiar „hilare”, conform invitatilor. Desigur, apropiatilor li s-a cerut sa nu posteze vreo fotografie pe retelele de socializare pentru ca mirii sa se bucure de intimitate.

  

Sursa foto: Google.com

Perfecte