Tanara interpreta Natalia Moraru a avut o surpriza neplacuta cand s-a apropiat de masina sa, un Porsche Boxster alb, pe care l-a lasat in parcarea unui mall de la noi. Masina acesteia fusese incendiata! "Nu am cuvinte.. Ce magar a putut face asta." a scris Natalia pe retelele de socializare, in descrierea urmatoarei poze:

 

 

 

 

Contactata de perfecte.md, Natalia a confirmat ca cineva i-a ars masina: "La camerele video clar se vedea cum cineva a ars-o intentionat, acum incercam sa aflam cine. Urmeaza sa o dam la Porsche centru sa o repare, ca si a zgariat toata masina."


Poza: captura Protv.md


Poza: Facebook/NataliaMoraru


Natalia a primit aceasta masina in dar de la iubitul sau, anul trecut, de Paste. Pretul acestei masini porneste de la circa 47 de mii de euro, potrivit site-ului porsche.com.


 

 

 

Amintim ca o masina de marca Porsche a ars aseara, in jurul orei 21.00, intr-o parcare a unui mall din capitala, potrivit protv.md. Pana au ajuns pompierii, vehicolul a fost stins de catre alti soferi cu extinctoarele personale. Potrivit SPCSE, masina a fost arsa doar din partea din fata.

 

 

 

Sursa video: protv.md

Perfecte