Se pare ca mai toate femeile isi doresc sa imbrace rochia de mireasa, mai mult decat o data. Acelasi lucru si l-a dorit Margarita Dodon. Desi nunta a avut loc doar cateva luni in urma, ba chiar a avut parte de doua petreceri, una cu ocazia cununiei si una a fiind nunta, tanara a decis sa resimta aceleasi emotii si a mai imbracat o data, rochia de mireasa.

 

 

Zielele trecute s-au facut trei luni de la oficializarea casatoriei si, aflandu-se intr-o vacanta in Emirate, Margarita a decis sa mai poarte una dintre rochiile de mireasa, de aceasta data pe plaja din Dubai. Este vorba despre rochia transformer din ziua nuntii, cusuta cu perle si cristale, optand pentru varianta lejera a acesteia. Tanara a renuntat la incaltaminte, dar nu si la voal si s-a plimbat pe nisipul fierbinte. Nu stim daca aceasta a mai avut parte o petrecere sau doar o sesiune foto, dar cert e ca s-a distrat de minune. 

 

 

Amintim ca Margarita a avut parte de cateva petreceri cu ocazia casatoriei sale. La cununie a purtat o rochie de un roz pal. 

 


 

In ziua nuntii Margarita a schimbat cateva tinute, rochia alba cu fusta detasabila s-a transformat intr-o rochie clasica cu slit adanc si este aceeasi rochie pe care si-a luat-o in Dubai.

 

 

 

In timpul traditionalului dans al mirilor, tanara a avut o rochie mai indrazneata, tot alba, dar care sa-i permita libertatea miscarilor. 

 

 

Tie care tinuta ti-a placut mai mult?

 

Sursa foto, video: Instagram.com/MargaritaDodon

Perfecte