Cuplul are alte probleme de rezolvat si nici unul nu pare dispus sa faca eforturi legate de organizarea in viitorul apropiat a unei ceremonii de nunta.

 

Potrivit unui apropiat al acestora, Brad Pitt ar fi trantit iarasi usa locuintei comune, dorind sa ia o pauza. Motivul? Angelina Jolie il preseaza sa nu mai consume droguri si alcool, obiceiuri la actorul se pare ca nu a renuntat, in ciuda faptului ca in declaratii sustine contrariul, potrivit 7sur7.be.

 

In fata acestei situatii, Angelina Jolie a venit cu un ultimatum: nicio casatorie, daca nu urmeaza o cura de dezintoxicare. "Angie se teme ca violenta verbala si comportamentul lui Brad din aceste momente sa nu afecteze copiii", spune acelasi apropiat. "Chiar daca Brad refuza sa recunoasca, Angie stie ca el ia droguri pe ascuns. Este ingrijorata si de consumul excesiv de alcool".

 

Insa se pare ca nemultumirile Angelinei Jolie vizavi de partenerul sau nu sunt singurele probleme de cuplu. Lui Brad Pitt ii vine tot mai greu sa accepte gelozia exagerata a iubitei sale: "Angie se simte nesigura atunci cand Brad filmeaza in prezenta modelelor sexy pentru Chanel, sau cand el este plecat, in general."

 

"Gelozia ei nu este ceva nou, insa se intensifica mult cand el se afla departe", explica sursa, adaugand insa ca actrita are un temei in a-si face astfel de probleme: "Angie stie, din experienta, de ceea ce este capabil Brad atunci cand se plictiseste intr-o relatie".

 

Actorului in varsta de 49 de ani ii este tot mai greu sa accepte reprosurile iubitei sale, mai tanara cu 12 ani: "Brad a obosit de atatea crize de gelozie". Uneori acesta considera ca este doar "o incercare a partenerei de a-l distrage de la alte probleme", insa in realitate se pare ca Angelina Jolie are dificultati serioase in a-si mai controla mania si nesiguranta.
 

www.perfecte.md