Vampirita sexy din Jurnalele Vampirilor a stralucit intr-o rochie lila si a atras toate privirile. Prezenta la MTV EMAs, in Rotterdam, Nina Dobrev a intors toate capetele. Imbracata intr-o chie lila, lunga pana in pamant, frumoasa actrita a adaugat inca o aparitie extrem de eleganta. 

 

 

 

 

 In varsta de 27 de ani, Nina a mizat pe accesorii argintii, dar si pe o pereche de sandale cu toc foarte subtire si inalt si incheiate si sireturi aurii care au reprezentat punctul cheie al intregii tinute.

 

 

 

Cunoscuta in urma rolului Elenei Gilbert, din seria lul Jurnalele Vampirilor, Nina are o multime de fani care ii urmaresc constant activitatea, atat cand vine vorba de aparitii publice, dar si cand actrita face cunoscute detalii din viata personala, postarile sale de pe Instagram fiind unele dintre cele mai simpatice.

 

 

 

 Nina Dobrev este una dintre actritele care s-au transformat in adevarate modele pentru adolescentele din intreaga lume. Iar asta pentru ca vedeta nu este doar celebra si frumoasa, ci este si una dintre cele mai "cuminti" prezente de la Hollywood, cucerind mai degraba cu zambetul decat cu ajutorul tinutelor sexy.

Impreuna cu Vin Diesel si Ruby Rose, Nina Dobrev filmeaza de zor pentru pelicula de actiune "xXx: The Return of Xander Cage"

 

 

 

Perfecte.ro