Cele mai recente imagini publicate de Nina Dobrev pe retelele de socializare demonstreaza ca actrita e in forma maxima! Ea si-a petrecut vacanta de Ziua Recunostintei in Cabo, alaturi de un grup de prieteni, si a publicat pe contul oficial de Instagram imagini de la plaja, in care poarta doar costum de baie. Cu abdomenul plat si picioarele tonifiate, Nina a demonstrat ca este in forma maxima si ca a fost criticata pe nedrept!

 

 

 

 

Actrita originara din Bulgaria care i-a cucerit pe telespectatori cu rolul din serialul "The Vampire Diaries" face tot felul de programe de fitness, yoga fiind insa singurul element constant, care o ajuta sa arate si sa se simta bine. Practica de 2-3 ori pe saptamana aceasta disciplina si are chiar un instructor personal, care o ajuta sa isi modele corpul, fara sa para mult prea lucrata.

 

 

 

Nina face hot yoga, un sport care te ajuta sa meditezi si sa iti exersezi muschii in acelasi timp, spunand ca nu ar putea sa traiasca fara sa mediteze. Aceasta disciplina o relaxeaza si o ajuta sa se rupa de lumea inconjuratoare pentru 90 de minute, ceea ce i se pare extraordinar.

 


 

 

 

Sursa foto: Instagram.com/ninadobrev

Perfecte.ro