Pe Nicu Turcanu meseria de actor l-a obligat sa urce pe tocuri, sa-si puna o rochie mulata si sa isi rujeze buzele - toate astea pentru spectacolul "Colectionarul". Tanarul a povestit cateva detalii neobisnuite din culisele acestei piese de teatru si a dezvaluit cu ce problema se confrunta: "Mi-a fost greu la inceput in pantofi cu toc inalt. Port marimea 42 la picior, dar am incercat sa incap in 41. Nu este simplu sa fii femeie."

 

 

"Vreau sa va invit la teatru si sa vedeti cum eu arat!", a adaugat Nicu. Mai multe curiozitati despre acest subiect afla in videoul ce urmeaza:

 

 

Romanul "Colectionarul" după John Fowles, in regia Danielei Burlaca, abordeaza o situatie limita de incatusare si tristete. Personajul central, in interpretarea actorului Nicu Turcanu, tanarul Frederick, este un colectionar de fluturi si este pasionat de o fata frumoasa, pe nume Miranda, care devine prizoniera intr-o lume subterana. Aceasta piesa de teatru este mai mult decat un thriller, este o analiza psihologica fina a fiintei umane, strivita de presiunile propriei persoane. 

 

 

Sursa foto: Google.com; Facebook.com

Perfecte