Desi se afla in luna de miere, se pare ca artistul a urmarit cu atentie comentariile si stirile despre nunta sa. In pofida faptului ca a fost laudat pentru ca s-a afisat "impecabil", artistul a avut o reactie negativa la criticile aduse de Gabi Sofia Conac tinutelor purtate la nunta de sotia sa Cristina, dar si de Liliana Palihovici. Nicu Tarna i-ar fi adresat un mesaj personal bloggerului de moda, in care si-a manifestat indignarea fata de comentariile aduse de aceasta.

 

 

 

 

"Gabi salut! Din pacate sau din fericire n-ai ghicit nici un material din care e facuta rochia de mireasa a sotiei mele. Mdea. Ma gandesc daca stii in general cate ceva despre rochii de mirese, dar ma rog. Si apropo nasa chiar a purtat un Elie Saab veritabil asa ca ai gafat si aici. Nu stiu, poate le-ai "ras" pe fete doar pentru ca voi femeile nu aveti ochi sa va suferiti sau esti chiar un "specialist" de mode!?", ar fi scris acesta conform celor publicate de Gabi Sofia Conac pe contul de facebook The NoName Fashion

 

 

 

 

Aceasta a publicat nu doar mesajul primit de la solistul "Gandul Matei", dar si raspunsul pe care i l-ar fi oferit. "Nicu, ia-o ca atare:) nu ai de ce sa te superi nici tu nici nevasta ta frumoasa:) Capacitatile mele de a ma pricepe la materiale sunt fundamentate anume de niste cunostinte in fashion care valideaza si faptul ca nasa ta nu a purtat un Elie Saab original:) PS! Felicitari! Multa sanatate si copii frumosi", a scris ea.

 

 

 

 

Mai mult decat atat, tanara a mai transmis un mesaj public, proaspatului casatorit: "Mi se pare disperare maxima sa ajungi in a doua zi din luna ta de miere, la 3 noapte si sa scrii mesaje din astea atat de lame doar pentru o critica constructiva a unor tinute. Chiar daca sunt uneori acida si prea directa, cuvintele mele nu ies din limita profesionala si nu imi permit sa sar ca o catea turbata cu acuze de tipul "voi fetele nu aveti ochi...". Deci, Nicule, fii barbat, inceteaza sa te porti ca o femeie descrisa de tine mai sus! PS! Daca Liliana Palihovici a purtat un Elie Saab original (pretul estimativ al caruia este de vreo 7000 de euro), apoi eu imi dau foc la lucrarea de licenta."

 

 

 

 

Reactia vine dupa ce sambata bloggerul Gabi Sofia Conac a comentat pentru Perfecte.md tinutele in care s-au afisat mirii si nasii la nunta. Tanara a scris despre sotia artistului: "Daca modelul de croiala a fost ales perfect, atunci materialul din care a fost realizata rochia lasa de dorit printr-un aspect prea lucios cu prea multe elemente distinctive care nu se combina armonios (reiesind din cele vazute in poze si reportaje)- satin lucios, aplicatii geometrice din strasuri, organza, un material transparent absolut inutil in zona decoleteului...", dar si despre nasa de cununie a cuplului: "pun pariu ca rochia este cusuta, iar croitorul a vazut prea multe prezentari Elie Saab. Repet pentru a mia oara, nu va apucati sa copiati modele Elie Saab - la cat de simpla pare croiala si realizarea, materialele folosite de couturier sunt extrem de sofisticate si scumpe".

 

foto: unica.md, facebook

Perfecte