Nicoleta traieste o frumoasa poveste de dragoste cu un tobosar, un coleg de breasla care o intelege. Bruneta pare indragostita pana peste cap, mai ales ca alesul are un comportament ireprosabil fata de ea. In plus, mai e si un tanar chipes.

 

 

 

 

„Pur si simplu, ne iubim, nu avem un motiv anume. Incercam sa petrecem mult timp impreuna, sa ne bucuram de lucrurile mici. Suntem foarte ocupati si in acele ore pe care le petrecem impreuna, profitam. Fizic imi plac la el ochii, ii are albastrii. Imi place faptul ca se poarta cu mine asa cum mi-am dorit, ma face sa ma simt iubita si frumoasa si ma sustine in tot ce fac.”, a apus Nicoleta Nuca, intr-o emisiune TV.

 

 

 

 

Totodata, Nicoleta Nuca a marturisit ca inca nu stau impreuna si ca decizia ii apartine in primul rand lui, care ar trebui sa vina cu propunerea.

 

 

„Nu e cel mai vorbaret, dar apreciez efortul de a ma consola mereu. M-a cucerit cu ambitia lui. Este din breasla, stie tot ce se intampla, este consilierul meu principal. Adevarul e ca ne certam, ca orice cuplu, din chestii marunte, ca n-am raspuns la mesaj sau, ca l-am ignorat sau eu ma supar pe el ca uita. Nu suntem in faza in care stam impreuna si atunci fiecare la casa lui. Nu stiu daca ne vom muta, asta depinde de el. Trebuie sa fie o dorinta reciproca, din moment ce este o relatie stabila.”, a mai spus Nicoleta Nuca.

 

 

 

 

Sursa foto: instagram.com/nicoletanuca

a1.ro