Nicoleta Nuca a devenit cunoscuta dupa show-ul „X-Factor” difuzat la antena 1. a scos melodii care au strans milioane de vizualizari pe Youtube. are concerte la care participa chiar mii de fani. succesul i-a batut la usa, iar ea s-a bucurat din plin de el.

 

 

 

Daca de viata profesionala mereu a vorbit, iata ca de cea personala nu stim prea multe, pana acum. N-a povestit prea multe despre relatiile pe care le-a avut de-a lungul timpului si chiar s-a ferit sa apara cu diferiti prieteni, posibili pretendenti.

 

 

 

La o petrecere organizata recent, Nicoleta Nuca a prins curaj si a aparut insotita de iubitul sau, un tanar chipes care nu a scapat-o din priviri.  Alex Ursache este un tobosar cunoscut si nu este strain de lumea mondena. El a avut diferite colaborari de-a lungul timpului cu irina Rimes si cu Raluka.

 

 

 

Primele declaratii ale Nicoletei Nuca despre iubit

Destul de rezervata, Nicoleta Nuca a povestit ca sarbatoreste dragostea in fiecare zi, nu numai in luna februarie, desemnata luna dragostei.

 „Nu pot sa spun ca am facut ceva de aceste sarbatori. Le-am petrecut cu persoana draga. Le iau doar ca pe niste zi mai speciale. Zile in care facem altceva decat de obicei. Nu tin neaparat sa primesc cadouri sau stiu eu ce nebunii. Da, noi sarbatorim dragostea in fiecare zi.”, a spus Nicoleta Nuca exclusiv pentru Revista ViVa!.

 

 

 

viva.ro