I-a daruit actorului 5 copii – Bria (30), Zola (18), Shayne (23), Bella(16) si fiul Miles (25), iar femeia in varsta de 50 de ani isi ascunde cu brio varsta. Este chiar mai sexy decat fiicele sale, chiar daca acestea au mostenit trasaturile mamei lor, formele trase prin inel, farmecul si sex-appealul. Cele mai recente fotografii surprinse la plaja o infatiseaza pe Nicole cu o silueta senzationala, de top model.

 

 

 

 

Face furori de fiecare data cand apare, fie ca este pe plaja intr-o zi relaxanta, fie pe covorul rosu la vreun eveniment sau surprinsa pe strada, iar hainele pe care le poarta sunt mereu provocatoare. Duminica s-a distrat la o piscina din Miami, etalandu-si fizicul de invidiat intr-un costum de baie cool. A purtat un sutien cu volane care i-a pus bustul bogat in evidenta, alaturi de o pereche de bikini foarte decoltati, pentru un bronz uniform. Chiar daca se expune la plaja, bijuteriile fantezie nu lipsesc. Nicole a purtat o multime de lantisoare aurii la gat, dar si cateva bratari masive.

 

 

 

 

Nu e de mirare ca vedeta arata atat de bine la o varsta inaintata pentru ca este o impatimita a sportului. Se antreneaza intens la sala de fitness, iar rezultatele sunt vizibile. Un trup perfect cu multa munca se tine, iar Nicole stie foarte bine acest lucru.

 

 

 

 

 

 

 

Sursa foto: Google.com

OkMagazine.ro