Unul dintre fratii Dianei, Charles s-a casatorit cu modelul Victoria Lockwood. Cei doi au impreuna patru copii. Fata cea mare a cuplului, Lady Kitty Eleanor Spencer a fost tinuta departe de ochii presei.

 

 Lady Kitty Spencer a studiat psihologia, politica si literatura engleza la Universitatea din Cape Town, Africa de Sud.Printesa Diana a fost mereu in centrul atentiei. Mama lui William si a lui Harry, a ramas in istorie pentru munca ei de filantrop si pentru actele ei de caritate.
Diana, printesa de Wales avea o personalitate placuta. Zambea mereu, era muncitoare, carismatica si plina de compasiune. Printesa Diana a ramas cunoscuta si sub numele de Printesa Oamenilor sau Printesa Inimilor, datorita apropierii pe care o avea cu supusii sai.

 

Asemena Dianei, Lady Kitty Spencer si-a asumat un rol similar. Face multe acte de caritate, este ambasador Centerpoint (organizatie ce ajuta oamenii strazii).Lady Kitty Spencer nu se aseamana cu Lady Diana doar prin activitatile pe care le face, ci si prin felul in care arata. Parul blond si ochii mari albastri aduc aminte de Lady Di.

 

unica.ro