Povestea spune ca Kim a fost amenintata cu arma si jefuita de doi barbati inarmati, in hotelul sau. Hotii au lasat-o fara bijuterii in valoare de 11 milioane de dolari: au furat o cutie in care se regaseau obiecte prestioase in valoare de 6.7 milioane si un inel care costa 4.5. 

Chiar daca unele persoane spun ca povestea nu se leaga si ridica o multime de intrebari despre atac, se pare ca vedeta are cateva probleme care tin de aparitiile sale in public.

Kim a fost fotografiata in timp ce se indrepta spre un restaurant din L.A, insa este greu si sa ne dam seama cum de a fost recunoscuta, la cate de acoperita a iesit din casa.

Imbracata cu un hanorac negru, cu gluma pusa pe cap si incaltata cu pantofi de sport, Kim nu a mai zamit fotografilor si nici nu si-a etalat tinuta, la fel ca in trecut.


 

 

"Are zero dorinte de a reveni la viata dinainte. La fiecare iesire singura are bodyguard. Inainte de jaf ii placea sa iasa singura. Asta s-a schimbat complet acum", a povestit un apropiat al vedetei pentru cei de la Daily Mail.

 

 Doar ea stie cand va reveni in fata fotografilor imbracata asa.

 

Perfecte.ro