Vitalie Cojocari a scris un articol in care o critica pe Natalia Moraru, tanara cantareata careia i s-a incendiat recent Porsche-ul, pentru felul in care a procedat ea, mergand pe la emisiuni si povestind pentru presa detalii despre incidentul cu masina sa. 


 

"Am auzit si eu despre fetiscana din Chisinau care s-a plans pe toate site-urile, pe la televiziuni, pe facebook ca i s-ar fi dat foc la Porsche. Nu auzisem pana de curand de ea. Fetiscana se pare ca este cantareata.

[...] Ma socheaza modul in care povesteste fetiscana despre cum i-a ars Porschele. De parca ar vorbi despre un fier de calcat care nu functioneaza. Draguta, de unde ai tu banii istea? Cum de isi permite o juna ca tine o masina de 40 de mii de euro? Ai habar ce inseamna suma respectiva? Este pensia pe care o primesc 100 de pensionari din Moldova aproape un an. Cat de bine te simti cand stii ca principala ta problema este sa-ti asortezi chilotii cu noul Porsche, in timp ce 90 la suta dintre moldoveni se gandesc cum sa supravietuiasca de la un salariu la altul? Dar cel mai tare ma socheaza ca intr-o tara asa de saraca, se vand atatea Porsche-uri. Si culmea socului: Fiscul nu se gandeste sa le intrebe pe toate cantaretele din Moldova de unde au banii cu care si-a cumparat masini atat de scumpe?"

 

 

Articolul a suparat-o pe Natalia, care a intrat intr-o discutie cu Vitalie:

 

 

Amintim ca saptamana trecuta Natalia Moraru a anuntat pe retelele de socializare ca i-a fost incendiata masina, aflata in parcarea unui mall de la noi. "Nu am cuvinte.. Ce magar a putut face asta." a scris ea. Pana au ajuns pompierii, vehicolul a fost stins de catre alti soferi cu extinctoarele personale. Potrivit SPCSE, masina a fost arsa doar din partea din fata.

 

 

"La camerele video clar se vedea cum cineva a ars-o intentionat, acum incercam sa aflam cine. Urmeaza sa o dam la Porsche centru sa o repare, ca si a zgariat toata masina." a mai spus ea pentru perfecte.md. Natalia a primit aceasta masina in dar de la iubitul sau, anul trecut, de Paste. 

 

 

 

Sursa: Facebook.com/VitalieCojocari//NataliaMoraru

Perfecte