Natalia Gordienko este in al noualea cer de fericire! A nascut un baiat perfect sanatos si se bucura din plin de perioada maternitatii. Invitata la O Seara Perfecta, artista a povestit cu multa emotie despre fiul sau, Cristian, care de aproape 2 luni a devenit sensul vietii sale. Micutul s-a nascut in Franta, iar artista a ales sa nasca pe cale naturala. "Nasterea a durat 6 ore, am ales sa nasc natural, a fost dureros, dar e ceva benefic pentru o femeie", a povestit Natalia.

 

 

 

 

Totodata, Natalia a mai dezvaluit ca s-a ingrasat cu 20 de kilograme in perioada sarcinii, iar acum mai are de dat jos inca 6. Micutul Cristian, desi este foarte activ si nu o lasa sa doarma, a reusit sa o faca cea mai fericita femeie din lume: "E un baietel serios, inteligent, dorm doar 2 ore. In asemenea momente Dumnezeu iti da aceasta energie, ca sa fii in forma", a mai spus Natalia Gordienko.

 

 

 

Artista a mai spus ca, nu a fost o pofticioasa cand era gravida, insa nu s-a abtinut sa manance tot ce a vrut, avand totusi mare grija sa nu exagereze. Chiar si asa, ea este intr-o forma fizica de invidiat, radianta si extrem de fericita si implinita.

 

 

 

Cat despre tatal micutului, Natalia nu i-a dezvaluit deocamdata identitatea, afirmand ca fiul sau a mostenit trasaturile fizice ale amandurora.

Perfecte