Prima aparitie publica, asumata, ca si cuplu, a fost in urma cu cateva zile. Pe 28 ianuarie, Naomi Campbell si Liam Payne au mers impreuna la concertul lui Davido, pe arena O2 din Londra. Potrivit jurnalistilor de la The Sun ei au petrecut Revelionul impreuna in Ghana. 

 

 

Povestea lor de dragoste pare ca a inceput pe internet. Fostul membru al trupei One Direction a inceput sa filtreze cu Naomi pe retelele sociale, iar apoi au schimbat numerele de telefon si au continuat pe Whatsapp. Nu a mai fost mult pana cand au decis sa se si intalneasca. Liam crede ca este uimitoare si frumoasa si a spus ca timpul petrecut impreuna este minunat. „Nu poate sa creada cat este de norocos.”, a declarat o sursa pentru The Sun

 

 

Liam Payne a fost impreuna cu cantareata Cheryl Cole, de care s-a despartit vara trecuta, la doar cateva luni dupa ce s-a nascut baietelul lor. Cheryl Cole a declarat imediat dupa separare ca se saturase sa stea cu copilul, iar Liam, care era cu 10 ani mai tanar, sa-si petreaca noptile alaturi de prietenii ei. 

 

 

Sursa foto: Google.com; Instagram.com

Perfecte